Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveci, kuzu, kuşbaşı

Kuşbaşı Kuzu Güveci

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuşbaşı Kuzu Güveci



Kuşbaşı Kuzu Güveci Tarifi - Kuşbaşı Kuzu Güveci Yapılışı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır

1 kg kuşbaşı kuz eti

1 kg domates

5 adet domates

8 adet sivri biber

yarım demet maydanoz

2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı margarin

karabiber

tuz



Domates, biber ve soğanları halka halka doğrayın Güvecin dibine yarım çorba kaşığı eritilmiş margarini sürün Üzerine kat kat olmak üzere domates dilimlerini, kuşbaşı etleri yerleştirin Her at arasına biber ve kıyılmış maydanoz koyun en üstede domates dilimlerini ve kalan tüm sivri biberleri yerleştirin Tuz ve karabiberini serpin Geri kalan margarini eritip üzerine dökün Güvecin kapağını kapatıp orta ısılı fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.