Brokoli Turşusu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Brokoli TurşusuBrokoli Turşusunun Tarifi - Brokoli Turşusu Nasıl Yapılır - Brokoli Turşusunun Yapılışı Malzemeler brokoli sarmısak nar ekşisi tuz zeytinyağı Yapılışı brokolileri tencereye 2 bardak su ilave ederek buğulama yöntemiyle-tencerenin üzerine bir süzgeç koyup içine brokolileri atıp kapağını yumuşayıncaya kadar-ki 10 dk en fazla- beklet tuz ve sarmısağı ezip zeytinyağıyla karıştırıp brokolileri buğuladığın suya ilave et brokolilerle beraber istenilen ölçüde nar ekşisinide karıştırıp 2-3 saat ağzı kapalı dinlenmeye bırak ekşiyi içine iyice çeken brokolileri yemeye doyamayacaksınız ![]() Alıntı ![]() |
|
|
|