![]() |
Brokoli Turşusu
Brokoli Turşusunun Tarifi - Brokoli Turşusu Nasıl Yapılır - Brokoli Turşusunun Yapılışı
Malzemeler brokoli sarmısak nar ekşisi tuz zeytinyağı Yapılışı brokolileri tencereye 2 bardak su ilave ederek buğulama yöntemiyle-tencerenin üzerine bir süzgeç koyup içine brokolileri atıp kapağını yumuşayıncaya kadar-ki 10 dk en fazla- beklet tuz ve sarmısağı ezip zeytinyağıyla karıştırıp brokolileri buğuladığın suya ilave et brokolilerle beraber istenilen ölçüde nar ekşisinide karıştırıp 2-3 saat ağzı kapalı dinlenmeye bırak ekşiyi içine iyice çeken brokolileri yemeye doyamayacaksınız. Alıntı. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.