Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kanadı, parmesan, piliç

Parmesan Piliç Kanadı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Parmesan Piliç Kanadı





Malzemeler :


250 gr ekmek içi, kuru 125 gr Parmıcan peyniri

1 çay kaşığı fesleğen

1 çay kaşığı kuru kekik

1 çay kaşığı tuz

12 adet piliç kanadı, ortadan ikiye kesilmiş

175 gr eritilmiş tereyağı ya da margarin

Marul, servis için tercihe bağlı olarak 2 adet limon, dilimlenmiş


Hazırlanışı:


Ekmek içi, peynir, otlar ve tuzu karıştırdıktan sonra, düz bir tabağa yayın Kanatları erimiş yağa batırın sonra da baharatlanmış ekmek içi karışımında yuvarlayın ve bir tabakta bekletin


Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 45 dakika, alüminyum folyoya sarılı kanatları pembeleşene ve çıtırlaşana kadar kabartın Eğer iki adet alüminyum folyo kullanıyorsanız, ikisini de ayrı raflara koyun ve her iki tarafının da kabarması için, ters yüz edin


Marul yaprakları ve limon dilimleri ile servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.