![]() |
Parmesan Piliç Kanadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmesan Piliç Kanadı![]() Malzemeler : 250 gr ![]() ![]() 1 çay kaşığı fesleğen 1 çay kaşığı kuru kekik 1 çay kaşığı tuz 12 adet piliç kanadı, ortadan ikiye kesilmiş 175 gr ![]() Marul, servis için tercihe bağlı olarak 2 adet limon, dilimlenmiş Hazırlanışı: Ekmek içi, peynir, otlar ve tuzu karıştırdıktan sonra, düz bir tabağa yayın ![]() ![]() Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 45 dakika, alüminyum folyoya sarılı kanatları pembeleşene ve çıtırlaşana kadar kabartın ![]() ![]() Marul yaprakları ve limon dilimleri ile servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|