![]() |
Tereyağda Kızarmış Kuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tereyağda Kızarmış KuzuTereyağda Kızarmış Kuzu Tarifi - Tereyağda Kızarmış Kuzu Nasıl Yapılır - Tereyağda Kızarmış Kuzu Malzemeleri Tereyağda Kızarmış Kuzu Malzemeler 1 kg yağlı kuzu eti (kuşbaşı doğranmış) 200 gr soğan (2 ortaboy ince kıyılmış) Tuz 100 gr tereyağı (6,5 çorba kaşığı) 4 adet kuru arnavut biberi (doğranmış) 300 arpacık soğanı (20 adet)(soyulup bütün bırakılmış) 10 diş sarımsak (soyulup bütün bırakılmış) 1 çay kaşığı kimyon Hazırlanışı Etleri bir kaba koyup soğanları ve tuzu katıp bu terbiyenin etlerle kaynaşması için elle biraz karıştırın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|