Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuzu, kızarmış, tereyağda

Tereyağda Kızarmış Kuzu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağda Kızarmış Kuzu



Tereyağda Kızarmış Kuzu Tarifi - Tereyağda Kızarmış Kuzu Nasıl Yapılır - Tereyağda Kızarmış Kuzu Malzemeleri
Tereyağda Kızarmış Kuzu


Malzemeler

1 kg yağlı kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)

200 gr soğan (2 ortaboy ince kıyılmış)

Tuz

100 gr tereyağı (6,5 çorba kaşığı)

4 adet kuru arnavut biberi (doğranmış)

300 arpacık soğanı (20 adet)(soyulup bütün bırakılmış)

10 diş sarımsak (soyulup bütün bırakılmış)

1 çay kaşığı kimyon


Hazırlanışı

Etleri bir kaba koyup soğanları ve tuzu katıp bu terbiyenin etlerle kaynaşması için elle biraz karıştırın Tereyağının yarısını tavada eritin yağ kızınca soğanlı etleri ve arnavutbiberini tavaya koyun yağın rengi kırmızaya dönüp etler tümüyle kızarıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.