Abagannuş |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
AbagannuşAbagannuş Tarifi - Abagannuş Nasıl Yapılır - Abagannuş Malzemeleri Abagannuş Malzemeler * 4 adet patlıcan * 4 adet dolmalık kırmızı biber * 4 adet domates * 1 diş sarımsak * 1 çay bardağı zeytinyağı * tuz Hazırlanışı 1 Patlıcanların üzerine delik delerek, diğerlerini de olduğu gibi zaman zaman çevirerek 200 dereceye ısıtılmış fırında közleyin![]() 2 Kabukları soyulan sebzeler, bıçak yardımı ile incecik doğranır![]() 3 İçerisine dövülmüş sarımsak, tuz ve zeytinyağı eklenip karıştırıldıktan sonra servis tabağına alınır![]() |
|
|
|