![]() |
Çiftlik Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiftlik HaşlamaÇiftlik Haşlama gerecler: - 4 yemek kaşığı Sıvı Sana - 300 gr ![]() - 1 adet kurusoğan - 2 adet havuç - 1 adet kereviz - 1 su bardağı haşlanmış barbunya - 6 su bardağı etsuyu - 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber - Yarım demet maydanoz - Tuz - karabiber yapılışı: Kuru soğanı piyazlık, doğrayınız ![]() Havuçların kabuklarını soyup,parmak parmak doğrayınız ![]() Kerevizin kabuklarını soyup, büyük kuşbaşı parçalar halinde kestikten sonra kararmaması için limonlu suda bekletiniz ![]() Derin bir tencerede Sıvı Sanayı kızdırıp,içine piyazlık doğranmış soğanları ilave edip kavurunuz ![]() Kuru soğanlar renk alınca içine etsuyunu ekleyip, kaynatınız ![]() Et suyu kaynarken içine kuşbaşı eti ilave ediniz ![]() Etler renk alınca, içine doğranmış havuçları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip, kaynatınız ![]() Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatınız ![]() Pişen çorbayı servis tabağına alıp, üzerine kıyılmış maydanoz serpip, sıcak olarak servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|