Eti temizleyip kuşbaşı doğrayın Soğanları soyup ince ince dilimleyin
Margarini tencerede eritin Eti porsiyonlar halinde kızartıp bir kenarda bekletin Soğanları da aynı yağda hafifçe kavurun Tencereyi ateşten alın Kırmızı biber ekleyip karıştırın
Sarımsağı soyup ezin Domates ile tencereye ekleyip karıştırın Eti ilave edin Tuzlayıp defne yapraklarını içine katın
Tencereye etleri örtecek kadar et suyu ilave edin Kapağını kapatıp 30-40 dakika pişirin
Turşuyu doğrayıp tencereye ekleyin Kapağını kapatıp 20 dakika daha pişirin Gerekirse bir miktar et suyu ilave edin Gulaşı tabaklara paylaştırıp üzerlerine bir çorba kaşığı krema dökün
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.