![]() |
Baharatlı Tavuk Bohçaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Tavuk BohçalarıBaharatlı Tavuk Bohçaları Tarifi - Baharatlı Tavuk Bohçalarının Yapılışı - Baharatlı Tavuk Bohçaları Nasıl Yapılır Malzemeler: 4 Adet Fileto Tavuk Göğsü Yarım Demet Maydanoz 1 Demet Fesleğen 2 Diş Sarımsak Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Karabiber 30 Gram Badem 200 Gram Pirinç 1 Çorba kaşığı Parmesan Peyniri 2 Adet Kuru Soğan 1 Paket Domates 2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı Yapılışı: Eti temizleyip her tavuk göğsüne bir cep açın ![]() Maydanoz ve fesleğeni yıkayıp yapraklarını ayırın ![]() ![]() Sarımsağı soyup doğrayın ![]() ![]() ![]() Soğanı soyup küçük küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() Pilavı hazırlayın ![]() Geri kalan zeytinyağını yapışmaz tavada kızdırın ![]() ![]() Tavuk bohçalarını domates sosu ve pilavla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|