Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baharatlı, bohçaları, tavuk

Baharatlı Tavuk Bohçaları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharatlı Tavuk Bohçaları



Baharatlı Tavuk Bohçaları Tarifi - Baharatlı Tavuk Bohçalarının Yapılışı - Baharatlı Tavuk Bohçaları Nasıl Yapılır
Malzemeler:


4 Adet Fileto Tavuk Göğsü

Yarım Demet Maydanoz

1 Demet Fesleğen

2 Diş Sarımsak

Yeteri kadar Tuz

Yeteri kadar Karabiber

30 Gram Badem

200 Gram Pirinç

1 Çorba kaşığı Parmesan Peyniri

2 Adet Kuru Soğan

1 Paket Domates

2 Çorba kaşığı Zeytin Yağı


Yapılışı:


Eti temizleyip her tavuk göğsüne bir cep açın

Maydanoz ve fesleğeni yıkayıp yapraklarını ayırın Hepsini doğrayın

Sarımsağı soyup doğrayın Yarısını taze baharat, karabiber, tuz, badem, peynir ve yarım çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın, ette açtığınız ceplere doldurunKürdanla uçlarını tutturup etleri tuz ve karabiberle tatlandırın

Soğanı soyup küçük küçük doğrayın Geriye kalan sarımsakla karıştırıp yarım çorba kaşığı zeytinyağında yumuşayıncaya kadar sote etinDomatesi ilave edip pişirin

Pilavı hazırlayın

Geri kalan zeytinyağını yapışmaz tavada kızdırın Tavuk etlerinin her iki tarafını 5-8 dakika kadar iyice kızartın

Tavuk bohçalarını domates sosu ve pilavla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.