Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, piliç, püreli

Kabak Püreli Piliç

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabak Püreli Piliç



Kabak Püreli Piliç Tarifi - Kabak Püreli Piliç Nasıl Yapılır - Kabak Püreli Piliç Malzemeleri


Malzemeler

4 adet piliç biftek

2 adet kabak

2 su bardağı yoğurt

8 diş sarmısak

1 tatlı kaşığı salça, tuz, karabiber


Yapılışı

Kabakları soyup, tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayınız Daha sonra püre yapınızYoğurttan bir yemek kaşığı ayırıp kalan yoğurta, 4 diş ezilmiş sarmısağı ve kabak püresini karıştınız

Ayrılan yoğurt, 4 diş ezilmiş sarmısak, karabiber, tuzu ekleyip karıştırınız Piliçleri bu sos ile 2 saat bekletip, yağsız tavada veya ızgarada pişiniz Kabak sosu ile servis ediniz


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.