![]() |
Oktay Usta Kuru Sebzeli Güveç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oktay Usta Kuru Sebzeli GüveçKuru Sebzeli Güveç Tarifi - Kuru Sebzeli Güveç Yapılışı - Kuru Sebzeli Güveç Nasıl Yapılır - Kuru Sebzeli Güveç Malzemeleri Malzemeler: 500 Gr Kuzu Eti 1 Kase Kuru Biber 1 Kase Kuru Patlıcan 1 Kase Kuru Domates 1 Kase Kuru Kabak 2 Patates 2 Soğan 1 Çorba K ![]() 5 Diş Sarımsak 2 Defne Yaprağı Tane Karabiber Tuz Zeytinyağı Su Hazırlanışı: Kuzu etini kuş başı doğruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Ete, defne yaprağı ve tane karabiber katıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Etin üzerine sırasıyla kabak, patates, patlıcan ve en üste domatesleri koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Ocağın üzerinde biraz pişirip ardından önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişiriyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|