![]() |
Kavurmalı Arpa Şehriye Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavurmalı Arpa Şehriye PilavıKavurmalı Arpa Şehriye Pilavı Tarifi - Kavurmalı Arpa Şehriye Pilavı Nasıl Yapılır - Kavurmalı Arpa Şehriye Pilavı Malzemeleri Malzeme Listesi (Kavurma İçin) * 500 Gram Dana Eti (Kuşbaşı) * 2 Su Bardağı Su * 2 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ * 1 Çay Kaşığı Tuz * 1 Çay Kaşığı Karabiber Pilav İçin * 1 Tatlı Kaşığı Tuz * 1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ * 2 Yemek Kaşığı Yer Elması * 4,5 Su Bardağı Su * 4 Su Bardağı Arpa Şehriye Üzeri İçin (Arzu Edilirse) * 3 Adet Defne Yaprağı Kavurmalı Arpa Şehriye Pilavı Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|