İncik Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İncik Kebabıİncik Kebabı Tarifi - İncik Kebabı Malzemeleri - İncik Kebabı Yapılışı ![]() * 4 Adet Kuzu İncik * 1 Adet Kırmızı biber * 1 Adet Dolmalık Biber * 1 Çay Kaşığı Salça * 1 Adet Soğan * 1 itre Su * 1 Çay Kaşığı Tane Karabiber * 1 Çay Kaşığı Rosemary * 3 Adet Defne Yaprağı * 1 Tatlı Kaşığı Tuz * 4 Adet Patates * 8 Adet Taze Fasulye Kuzu inciklerini temizlendikten sonra tencereye aktarın Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın 1 litre suyu tencereye aktarin Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın Etler yumusayana dek pişirin Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın
|
|
|
|