Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, lavaşlı, yayla

Lavaşlı Yayla Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lavaşlı Yayla Kebabı



Malzemeler

150 gram

bonfile

150 gram baharatli acili köfte (Incecik hazirlanmis)

150 gram piliç eti

2 çorba kasigi tereyagi

100 gram

domates sosu

2 dis

sarimsak

1 Adet domates

3 adet biber

Tuz,

karabiber, kirmizibiber

Tarifi


Bonfile, köfte ve piliç etlerini izgarada pisirin Lavas ekmekleri rulo yapin, 1 çorba kasigi tereyagini eritin Lavas ekmekleri yagda çevirerek hafifçe pisirin Domates sosunu ilave edin

Lavas ekmekleri tavadan alip, servis tabagina yerlestirin Üzerine ince kiyilmis sarimsakla karistirilmis yogurdu dökün Pisirilen etleri karisik olarak dizin Izgara edilmis domates ve biber dilimleri ile süsleyin

Artan 1 çorba kasigi tereyagini eritin Kirmizibiberi yagda kavurup, etlerin üzerine gezdirin Karabiber ve tuzunu ilave edip, servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.