Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
köfte, pilavlı, tabak

Pilavlı Tabak Köfte

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pilavlı Tabak Köfte



MALZEMELER


300 gr kiyma

1/2 kg pirinç

100 gr taze kasar

salça (az)

2 dilim bayaf ekmek

tuz, karabiber, köfte bahari

YAPILIŞ TARİFİ


Pirinçle sade bir pilav yapin Diger tarafta köfteyi yapmak için, kiyma,

bayat ekmek, siviyag, tuz, ve baharati yogurun Hazirladiginiz bu harçtan

yumurta büyüklügünde ve seklinde parçalar koparin Bu parçalarin iç

kisimlarini parmaginizda oyarak içersine yaptiginiz pilavdan ilave edin

Pilavli köttelerin üzerine kasar rendesi, az miktarda salça ekledikten sonra

kizgin olarak isitilmis firina sürerek pisirin Servisi yaparken arzuya göre

patates, garnitür bezelye kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.