Piti Kebabı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piti KebabıPiti Kebabı Tarifi - Piti Kebabı Nasıl Yapılır - Piti Kebabı Malzemeleri Piti kebabı Malzemeler · 500 gr kuşbaşı koyun eti · 1 su bardağı nohut · 4 yufka · Tuz-karabiber Yapılışı Nohutları akşamdan ıslatın Suyunu değiştirip iyice haşlayın ve süzün Nohutların kabuklarını soyup bir kâseye alın![]() Kuşbaşı etleri tuz ve karabiberle tatlandırıp bir tencereye alın Az su ilave ederek iyice pişirin Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin![]() Yufkaları sac üzerinde kızartıp küçük parçalara ayırın ve bir tepsiye yayın Üzerine kalan et suyunu gezdirin Et ve nohudu harmanlayıp yufkaların üzerine yayın Servis tabaklarına paylaştırıp servis yapın |
|
|
|