Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
avcı, kebabı, piliç

Piliç Avcı Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Avcı Kebabı



Piliç Avcı Kebabı-Tavuk yemeği-Tavuk

=Malzemeler=


(5 Kişilik)


İki buçuk çorba kaşığı margarin

1 su bardağı şehriye

1 tatlı kaşığı salça

Üç buçuk su bardağı etsuyu

Yarım tatlı kaşığı tuz

Sosu için:


1 çorba kaşığı margarin

1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan

Yarım su bardağı ince dilimlenmiş mantar

3 adet domates

1 adet kuşbaşı piliç eti

Yarım su bardağı bezelye

Karabiber tuz



=hazırlanışı=



Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin Karıştırıp tuzunu ayarlayın Servis tabağına yayın

Sosu için yağı eritin Soğanları kavurun Pilici ilave edip birkaç dakika daha kavurun Tuz karabiber dilimlenmiş domates ve mantarı da ilave edip 5-10 dakika pişirin Şehriyenin üzerine yayın

Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.