![]() |
Sarmısak Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarmısak Kebabıtavuklu kebap - kebap çeşitleri - sarmısaklı yemekler Yemek türü: Ana yemek Hazırlama süresi: 30 dakika Miktar: 4 kişilik İçindekiler: 1 paket Piliç Göğüs Kuşbaşı 4 çorba kaşığı tereyağı 1 demet taze sarmısak (ince kıyılmış) 1 adet yeşil sivribiber (iri doğranmış) 3 adet domates (rendelenmiş) Tuz (arzu edilen miktarda) Hazırlanışı: Isıtılmış yağa, sarmısak ve yeşil sivribiberleri katın, karıştırarak 3-4 dak ![]() ![]() ![]() ![]() Domates ve tuzu ilave edip harmanlayın, kısık ateşte kapağı kapalı olarak, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak ![]() ![]() Sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|