Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, sarmısak

Sarmısak Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısak Kebabı



tavuklu kebap - kebap çeşitleri - sarmısaklı yemekler



Yemek türü: Ana yemek

Hazırlama süresi: 30 dakika

Miktar: 4 kişilik

İçindekiler:

1 paket Piliç Göğüs Kuşbaşı

4 çorba kaşığı tereyağı

1 demet taze sarmısak (ince kıyılmış)

1 adet yeşil sivribiber (iri doğranmış)

3 adet domates (rendelenmiş)

Tuz (arzu edilen miktarda)

Hazırlanışı:


Isıtılmış yağa, sarmısak ve yeşil sivribiberleri katın, karıştırarak 3-4 dak soteleyin Karıştırmaya devam ederek etleri ilave edin, 4-5 dak daha soteleyin


Domates ve tuzu ilave edip harmanlayın, kısık ateşte kapağı kapalı olarak, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak pişirin


Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.