![]() |
Sarmısak Kebabı
tavuklu kebap - kebap çeşitleri - sarmısaklı yemekler
Yemek türü: Ana yemek Hazırlama süresi: 30 dakika Miktar: 4 kişilik İçindekiler: 1 paket Piliç Göğüs Kuşbaşı 4 çorba kaşığı tereyağı 1 demet taze sarmısak (ince kıyılmış) 1 adet yeşil sivribiber (iri doğranmış) 3 adet domates (rendelenmiş) Tuz (arzu edilen miktarda) Hazırlanışı: Isıtılmış yağa, sarmısak ve yeşil sivribiberleri katın, karıştırarak 3-4 dak. soteleyin. Karıştırmaya devam ederek etleri ilave edin, 4-5 dak. daha soteleyin. Domates ve tuzu ilave edip harmanlayın, kısık ateşte kapağı kapalı olarak, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak. pişirin. Sıcak olarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.