ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Sarmısak Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=193385)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:33 AM

Sarmısak Kebabı
 
tavuklu kebap - kebap çeşitleri - sarmısaklı yemekler



Yemek türü: Ana yemek

Hazırlama süresi: 30 dakika

Miktar: 4 kişilik

İçindekiler:

1 paket Piliç Göğüs Kuşbaşı

4 çorba kaşığı tereyağı

1 demet taze sarmısak (ince kıyılmış)

1 adet yeşil sivribiber (iri doğranmış)

3 adet domates (rendelenmiş)

Tuz (arzu edilen miktarda)

Hazırlanışı:


Isıtılmış yağa, sarmısak ve yeşil sivribiberleri katın, karıştırarak 3-4 dak. soteleyin. Karıştırmaya devam ederek etleri ilave edin, 4-5 dak. daha soteleyin.


Domates ve tuzu ilave edip harmanlayın, kısık ateşte kapağı kapalı olarak, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dak. pişirin.


Sıcak olarak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.