Etli Enginar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli EnginarEtli Enginar Tarifi - Etli Enginar Yapılışı - Etli Enginar Nasıl Yapılır - Etli Enginar Malzemeleri 4 adet enginar 250 gr kuzu kuşbaşı 10-15 adet arpacık soğan 1 adet havuç 1 adet patates 1 çay bardağı konserve bezelye 1 çay bardağı çiçek yağ 1 çorba kaşığı salça 1 su bardağı su Tuz Tencereya yağ konur, ısınınca et ve arpacık soğanı atılır Et suyunu bırakıp çekince küp doğranmış havuç ve patates atılır Sebzeler yumuşamaya başlayınca salça, bezelye ve enginar eklenir Tuz katılır ve sıcak su konur Kapaklı olarak enginarlar yumuşayana kadar pişirilir Servis tabağına enginar konur, oyuk kısmına et ve sebzeler doldurulur Sıcak servis yapılır
|
|
|
|