Fasulye Diplesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fasulye DiplesiFasulye Diplesi - Fasulye Diplesi Tarifi Malzemeler: Yarım kg taze fasulye1 büyük soğan 2 diş sarımsak 1 çorba k salça1 su b pirinç1 çorba k tereyağıTuz, karabiber Su Sıvıyağ Hazırlanışı: Tencereye tereyağı ve sıvıyağı alın Yarım kg taze fasulyeyi çok ince olarak kesin Tencereye soğanı alın ve soğanı,sarımsağı kavurun Daha sonra üzerine ince kesilmiş taze fasulyeleri ilave edin Üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edin ve kavurun![]() Daha sonra üzerine 1 su bardağı pirinci ilave edin Üzerine tuz,karabiber ilave edin Üzerine su ilave edip kısık ateşte pişirin![]() |
|
|
|