![]() |
Fasulye Diplesi
Fasulye Diplesi - Fasulye Diplesi Tarifi
Malzemeler: Yarım kg. taze fasulye 1 büyük soğan 2 diş sarımsak 1 çorba k. salça 1 su b. pirinç 1 çorba k. tereyağı Tuz, karabiber Su Sıvıyağ Hazırlanışı: Tencereye tereyağı ve sıvıyağı alın.Yarım kg.taze fasulyeyi çok ince olarak kesin.Tencereye soğanı alın ve soğanı,sarımsağı kavurun.Daha sonra üzerine ince kesilmiş taze fasulyeleri ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edin ve kavurun. Daha sonra üzerine 1 su bardağı pirinci ilave edin.Üzerine tuz,karabiber ilave edin.Üzerine su ilave edip kısık ateşte pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.