![]() |
MANTARLI TEPSİ BÖREĞİ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MANTARLI TEPSİ BÖREĞİMalzemeler: 5 adet yufka, 750 gr mantar, 4 adet kuru soğan, ½ su bardağı sıvıyağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 3 adet yumurta, 1 yemek kaşığı tuzot, 2 yemek kaşığı çörek otu ![]() Yapılışı: Soğanı yemeklik doğrayın ![]() pembeleşinceye kadar kavurun ![]() Mantarları ince kıyıp soğana ilave edin ![]() çekinceye kadar kavurun ![]() ayırın ![]() ![]() Yağlanmış fırın tepsisini yufkayı bir kat serin ![]() ![]() yufkayı tekrarlayın ![]() ![]() bitirin ![]() ![]() 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|