![]() |
Gerdanlık Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerdanlık TatlısıGerdanlik Tatlisi ![]() Malzemeler 1 koyun boynu 1 ![]() 250 gr kuru kayisi 250 gr kuru erik 150 gr çam fistigi 150 gr badem 1 kabuk tarçin 1 çay bardagi Amerikan pirinci 5 dis karanfil 1 paket sakiz Yemegin Yapilisi Boyunu küçük parçalara ayirarak eti iyice ezilene kadar pisirin ![]() ![]() ![]() Koyulastigi zaman bir gece önceden islatmis oldugunuz kayisi ve erik kurusularini küçük dograyarak içine atin ![]() ![]() ![]() Pisirdiginiz bu karisimi servis tabaklarina alin ve üzerini kavrulmus badem ve çam fistigi ile süsleyin ![]() ![]() AFIYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|