Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kalp, milföylü, pasta

Milföylü Kalp Pasta

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföylü Kalp Pasta



milföylü tatlılar - milföylü pasta tarifi - milföy hamuru ile pasta tarifi - milföylü tatlı tarifleri

Milföylü kalp pasta malzemeleri

18 tane milföy hamuru


700 ml süt


2 çay bardağı tozşeker


15 çay bardağı un


1 tatlı kaşığı buğday nişastası


2 yumurta sarısı


2 paket vanilya


30 gr tereyağı

Süslemek İçin


Frenküzümü


Nane yaprakları


Pudraşeker

Milföylü kalp pasta hazırlanışı


Krema için, süt, şeker, un, nişasta,

yumurta sarıları ve vanilyayı bir

tencereye alıp malzemelerözleşene kadar çırpın

Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin

Piştikten sonra 30 gr tereyağı ilave edin

Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın

Milföy hamurlarını kalp şeklinde

kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin

180 dereceye ayarlı fırında pişirin

Pişen hamurları tel ızgara üzerine alıp soğumaya bırakın

Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek

3 tanesini üst üste dizin

Üzerlerini frenküzümleri ve

nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.