![]() |
Milföylü Kalp Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü Kalp Pastamilföylü tatlılar - milföylü pasta tarifi - milföy hamuru ile pasta tarifi - milföylü tatlı tarifleri ![]() Milföylü kalp pasta malzemeleri 18 tane milföy hamuru 700 ml süt 2 çay bardağı tozşeker 1 ![]() 1 tatlı kaşığı buğday nişastası 2 yumurta sarısı 2 paket vanilya 30 gr tereyağı Süslemek İçin Frenküzümü Nane yaprakları Pudraşeker Milföylü kalp pasta hazırlanışı Krema için, süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alıp malzemelerözleşene kadar çırpın ![]() Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin ![]() Piştikten sonra 30 gr tereyağı ilave edin ![]() Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın ![]() Milföy hamurlarını kalp şeklinde kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin ![]() 180 dereceye ayarlı fırında pişirin ![]() Pişen hamurları tel ızgara üzerine alıp soğumaya bırakın ![]() Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek 3 tanesini üst üste dizin ![]() Üzerlerini frenküzümleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|