![]() |
Çaydanlık Kapağı Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çaydanlık Kapağı BöreğiBörek Tarifleri - Çaydanlık Kapağı Böreği - Lezetli Börekler nasıl yapılır? - Çaydanlık kapağı böreği nasıl yapılır? Tarif Ayrıntıları Mutfağı : Türk Türü : Hamurişi Pişirme Süresi : 20 dk Pişirme Şekli : Fırın Zorluk : Kolay Kişi Sayısı : 4-6 Tarif Malzemeleri 5 tane yufka 4-5 tane patates 1 bardak sıvıyağ yarım bardak su bir miktar tuz bir miktar karabiber Tarifin Hazırlanışı Patatesler haşlanıp ezilir,tuz ve karabiberle tatlandırılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|