![]() |
Etli Milföylü Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Milföylü Börekbörek tarifi - milföy böreği - etli börek - etli sebzeli börek Malzemeler 15 adet Feast Milföy hamuru 750 g kuzu kuşbaşı (yağsız) 250 g haşlanmış Feast Bezelye 2 adet havuç 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay bardağı doğranmış dereotu 1 yumurta sarısı Çörek otu Tarifi Etleri yıkayıp tencereye koyun ![]() ![]() Havuçların kabuklarını soyun, bezelye büyüklüğünde küpler halinde doğrayın ve pişmekte olan etin üzerine ekleyip 2-3 dakika karıştırarak kavurun ![]() ![]() ![]() Hamurların ortasına bir yemek kaşığı etli harçtan koyun ve bohça gibi kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|