![]() |
Fıstıklı Revani |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıstıklı RevaniFıstıklı Revani Tarifi - Fıstıklı Revani Yapılışı - Fıstıklı Revani Nasıl Yapılır - Fıstıklı Revani Malzemeleri Malzemeler : Fıstıklı Revani 4 Yumurta 1 Su B ![]() 1 Çay B ![]() 3 Çorba K ![]() 2 Çorba K ![]() 2 Çorba K ![]() 1 Paket Kabartma Tozu Şerbeti İçin: 4,5 Su B ![]() 4 Su B ![]() Yarım Limon Üzeri İçin: 3 Çorba K ![]() Hazırlanışı : Yumurta ve şekeri mikser ile 4-5 dakika çırpıyoruz ![]() ![]() Ceviz ve fındığı ekleyip tahta kaşıkla karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() Karışımı kalıba döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() Ilık şerbeti üzerine döküyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|