Etli Milföy Çanağı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etli Milföy Çanağıetli milföy - etli milfy çanağı tarihi Malzemeler: 5 adet milföy hamuru 500 gr koyun kuşbaşı2 adet soğan 3 adet domates 1 su bardağı haşlanmış bezelye 100 gr margarinYapılışı: Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun Ardından eti ilave edin Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin![]() Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın![]() alıntı |
|
|
|