Omlet Yapmanın Püf Noktaları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Omlet Yapmanın Püf Noktalarıomlet yapmanın incelikleri - güzel omlet yapmanın püf noktası - omlet yapmanın incelikleri En kolay yemeklerin bile püf notası vardır Kolay sanılan bir çok şey aslında önemli sofra lezzetleridir Omlet yapmanın da önemli püf noktaları vardır![]() ![]() ![]() En Güzel Omletleri Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir: Doğru tavayı seçmek, geniş bir seramik tava yoksa teflon tavada omletler güzel pişer Seramik tavaların daha sağlıklı olduğunu biliyoruz![]() Taze ve sağlıklı malzemeler kullanılmalı yumurta çok çabuk bozulan bir gıdadır kaliteli yumurta tercih edilmelidir ![]() Eğer tavanız normal boy bir tava ise asla bol malzeme kullanmayın Çok büyük boy tava ile çalışıyorsanız ancak malzeme ve yumurta sayısı artabilir![]() Ocağın altı önce yüksek ısıda sonra düşük ısıda olmalı Yumurta döküldükten sonra kesinlikle kaşıkla karıştırılmamalıdır Tavayı dairesel hareketlerle kenarlarını dağıtın![]() Çok fazla pişirilmemeli ![]() Malzemeler sırasına göre atılmalıdır ![]() Tereyağı ve baharatlar omlete lezzet katar ![]() Farklı baharatları ve yeşillikleri kullanarak harikalar yaratabilir ve omletinizi mükemmel hale dönüştürebilirsiniz
|
|
|
|