![]() |
Yumurtalı Konsome Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı Konsome ÇorbasıYumurtalı Konsome Çorbası - Yumurtalı Konsome Çorbası Malzemeler - Yumurtalı Konsome Çorbası Yapılış Tarifi Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu ![]() Gereçler: 1 ½ lt (6 bardak) konsome 1 bardak süt 2 bütün yumurta tuz-karabiber Yapılışı: 1-Yumurtaları bir kaba kırın ![]() ![]() ![]() 2-4 adet krem karamel kalıbına, ya da 15 cm ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Fırından ve sudan çıkartıp soğutun ![]() ![]() ![]() 4-Yumurtalı garnitürü konsome kaselerine dağıtın ![]() |
![]() |
![]() |
|