Sebzeli Konsome Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Konsome ÇorbasıSebzeli Konsome Çorbası - Sebzeli Konsome Çorbası Malzemeler - Sebzeli Konsome Çorbası Yapılış Tarifi Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu ![]() Gereçler: 1 ½ lt (6 bardak) konsome 1 küçük kereviz ½ orta boy pırasa (beyaz kısmı) 2 çay kaşığı tuz Yapılışı: 1-Sebzeleri ayıklayın, kibrit biçiminde ince uzun parçalar halinde doğrayın Sıcak, tuzlu suya atıp 15-20 dakika haşlayın Suyunu süzdükten sonra sıcak konsomeye katın 10 dk beklettin dinlkendikten sonra çorbamız servise hazırdır
|
|
|
|