Haceğan Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Haceğan ÇorbasıHaceğan Çorbası Tarifi - Haceğan Çorbasının Hazırlanması - Haceğan Çorbasının Yapılışı Malzemeler: 1 kahve fincanı un 1 yumurta sarısı 1 subardağı süt 4 subardağı tavuksuyu 1 adet haşlanmış havuç 3 çorba kaşığı haşlanmış bezelye 1 adet soğan yarım haşlanmış didiklenmiş tavuk 1 çorba kaşığı tereyağı tuz karabiber dereotu Yapılışı: bir kapta un yumurta ve sütü pürüzsüz şekilde çırp ![]() tencereye yağı ve soğanı pembeleştir tavuk suyunu kat kaynayınca sütlü terbiyeyi yavaş yavaş ilave et havucu küp doğra,bezelye ve tavuk etiyle birlikte çorbaya kat![]() tuzunu kat karabiber ve dereotuyla servis yap
|
|
|
|