![]() |
Şifa için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şifa içinköpükk Nickli Üyeden Alıntı Yaratılanı severiz,yaratandan ötürü, bu felsefeye bende sahibim ama bazen yanlış anlamalar olmasına engel olmuyor ama islam ilmi ile ilgilii felsefe yapmak bana düşmez ![]() bu bir yoldur ve biliyorum demeye benim ömrüm yetmez ![]() ![]() Benden istediğiniz cevap tam olarak nedir bilmiyorum ama neyi bilmediğimi biliyorum zaten yazdıklarımda da biliyorum diye bir iddiiam yok ![]() cahil degilizde neyiz,sevgili kardeşim ![]() Allah cc hu ilminizi,ve ilmimizi artırsın,Manevi susuzlugumuzu gidermek nasib eylesin ![]() ![]() ![]() ![]() Okuyan devam etmek isteyen kardeşlere nacizane tavsiyem ![]() ![]() Okumaya başladığınızda,şiir oku gibi degil ![]() ![]() Yunus peygamberimizin balıgın agzında iken verdiği yaşam mücadelesi, ve o andaki bir insanıın yapacagı gibi,Acizliğimizi hatırlayarak,Gönülden ve yürekten ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şifa için |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şifa içinYunus Peygamber'in Duası La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimiyn biliyorsunuz bu yunus peygamberin balıgın karnında okudugu dua ![]() ![]() mevlam neylerse güzel eyler |
![]() |
![]() |
|