![]() |
Şifa için
köpükk Nickli Üyeden Alıntı Yaratılanı severiz,yaratandan ötürü, bu felsefeye bende sahibim ama bazen yanlış anlamalar olmasına engel olmuyor ama islam ilmi ile ilgilii felsefe yapmak bana düşmez. dediğiniz gibi hiçbirşey bilmiyorum bu bir yoldur ve biliyorum demeye benim ömrüm yetmez. Sadece bilgi sahibi ve kendini bu yola adamış insanlardan bişeyler öğrenmeye çalışabilirim. Benden istediğiniz cevap tam olarak nedir bilmiyorum ama neyi bilmediğimi biliyorum zaten yazdıklarımda da biliyorum diye bir iddiiam yok. cahil degilizde neyiz,sevgili kardeşim. Allah cc hu ilminizi,ve ilmimizi artırsın,Manevi susuzlugumuzu gidermek nasib eylesin..selametle.. Okuyan devam etmek isteyen kardeşlere nacizane tavsiyem.. Okumaya başladığınızda,şiir oku gibi degil.. Yunus peygamberimizin balıgın agzında iken verdiği yaşam mücadelesi, ve o andaki bir insanıın yapacagı gibi,Acizliğimizi hatırlayarak,Gönülden ve yürekten.Hatta yapabiliyorsanız secde de duanızı yapınız kardeşim.. |
Şifa için
Yunus Peygamber'in Duası
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimiyn biliyorsunuz bu yunus peygamberin balıgın karnında okudugu dua.özellikle hastalar cok iyi geliyor.ben kendi deneyimim olduğu için biliyorum ben epilesi hastasıyım ne zmaan hastalığımın geleceğini hissetsem sureklı okurum 5 yıldır deniyorum ve her seferinde ALLAHın izniyle iyleşiyorum daha hastalanmadan mevlam neylerse güzel eyler |