Esimi Kendime Bağlama ve Evine Dönmesi için..Çok Acil |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esimi Kendime Bağlama ve Evine Dönmesi için..Çok AcilSelamlar, daha bugün bu siteye üyü oldum, bir kac günden beri takip ediyorum ![]() ![]() ![]() cok güzel bir site![]() ![]() ![]() size sorum ![]() ![]() ben su an esimle ayri yasiyorum, birbirimizi ne kadar sevsekte ama bir arada da yapamiyoruz![]() ![]() ![]() bir araya geldigimiz an, kedi köpek gibi![]() birbirimizi yiyiyoruz![]() ![]() artik kesin birseyler yapildigini düsünüyorum![]() cünkü cok huzurlu bir yuvamiz vardi![]() esim bana bagliydi![]() ![]() ![]() ![]() halende gün oluyor mesaj atiyor bak yanlizim![]() sizi özlüyorum yani kizimi ve beni![]() ama olmuyor diyor![]() ![]() bir öyle bir böyle![]() ![]() 1 sene oldu![]() ![]() ![]() bu gel gitler beni artik![]() ![]() ![]() dellirti![]() ![]() ![]() kiziyorum artik ona![]() ![]() ![]() beni oynatiyormusun diye![]() ama pskolosik![]() sorunlari da bu arada oldugundan eminim![]() ![]() ![]() ne olacak bilmiyorum![]() ![]() ![]() ama artik bu beklemek bu gel gitler![]() ![]() beni cildirtiyor![]() ![]() karar ver diyorum![]() ![]() ![]() ![]() gün oluyor yok olmaz bizimle biz bosanmamiz gerek diyor![]() bir oluyor![]() ![]() ![]() diyor gel kizimi alip biryerlere gidelim![]() ![]() ![]() gittigimiz zaman eskisi gibi![]() ama eve geldigimiz an![]() ![]() ![]() yine aynisi su an evi ayri![]() ![]() kendinden fazla bilgi vermiyor![]() ![]() ![]() kaciyor![]() ![]() ![]() yani ne sevdigi ne sevmedigi belli![]() ![]() ![]() ![]() artik ya nazar yada büyü yapildi diyorum![]() cünkü![]() gercekten cok göz önünde olan bir evliligim vardi cok huzurlu mutluyduk![]() ![]() ![]() ![]() günler geciyor![]() ![]() ![]() ama sonuc yok![]() birde bundan bir kac ay önce bir hocaya cok tesirli muhabbet duasi - esler arasinda yaptirdim bir sonuc alamadim![]() ![]() 4 ay oldu![]() ![]() ![]() umudumu yitirdim![]() ![]() bana halen bekle diyor![]() ![]() sonra bir medyum abla var oda kitabtan esimi yola getirecegini söylüyor![]() ama bunlar birbirine tesir edermi![]() ?? Medyum abla birbiriyle ahlakasi yok dedi![]() ![]() birde cok etkili bir dua ariyorum![]() ![]() kulin küntüm![]() ![]() ![]() ![]() duasini okudum gercekten tesirlimi?? Baska bildiginiz sonuc aldiginiz dualar varmi![]() ![]() ![]() tsk![]() ![]()
|
|
|
|