![]() |
Esimi Kendime Bağlama ve Evine Dönmesi için..Çok Acil
Selamlar,
daha bugün bu siteye üyü oldum, bir kac günden beri takip ediyorum....cok güzel bir site... size sorum...ben su an esimle ayri yasiyorum, birbirimizi ne kadar sevsekte ama bir arada da yapamiyoruz....bir araya geldigimiz an, kedi köpek gibi..birbirimizi yiyiyoruz...artik kesin birseyler yapildigini düsünüyorum..cünkü cok huzurlu bir yuvamiz vardi..esim bana bagliydi.....halende gün oluyor mesaj atiyor bak yanlizim..sizi özlüyorum yani kizimi ve beni..ama olmuyor diyor...bir öyle bir böyle...1 sene oldu....bu gel gitler beni artik....dellirti....kiziyorum artik ona....beni oynatiyormusun diye..ama pskolosik..sorunlari da bu arada oldugundan eminim....ne olacak bilmiyorum....ama artik bu beklemek bu gel gitler...beni cildirtiyor...karar ver diyorum.....gün oluyor yok olmaz bizimle biz bosanmamiz gerek diyor..bir oluyor....diyor gel kizimi alip biryerlere gidelim....gittigimiz zaman eskisi gibi..ama eve geldigimiz an....yine aynisi su an evi ayri...kendinden fazla bilgi vermiyor....kaciyor....yani ne sevdigi ne sevmedigi belli.....artik ya nazar yada büyü yapildi diyorum..cünkü..gercekten cok göz önünde olan bir evliligim vardi cok huzurlu mutluyduk.....günler geciyor....ama sonuc yok..birde bundan bir kac ay önce bir hocaya cok tesirli muhabbet duasi - esler arasinda yaptirdim bir sonuc alamadim...4 ay oldu....umudumu yitirdim...bana halen bekle diyor...sonra bir medyum abla var oda kitabtan esimi yola getirecegini söylüyor..ama bunlar birbirine tesir edermi..?? Medyum abla birbiriyle ahlakasi yok dedi...birde cok etkili bir dua ariyorum...kulin küntüm.....duasini okudum gercekten tesirlimi?? Baska bildiginiz sonuc aldiginiz dualar varmi....tsk... |