Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
sarımsak, turşusu

Sarımsak Turşusu

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsak Turşusu



Sarımsak Turşusu
Sarımsak Turşusu Tarifi - Sarımsak Turşusu Nasıl Yapılır - Sarımsak Turşusu Malzemeleri





Sarımsak Turşusu



Malzemeler

* 5 baş Sarımsak
* 1/2 su bardağı Sirke
* Yeterince Su
* Tuz (kaya tuzu)
* 1-2 dal Kereviz



Hazırlanışı
Sarımsakların kabuklarını soyun Kavanoza doldurun Ayrı bir kapta kavanozun alacağı kadar suyu, aşağıda belirttiğimiz orana sadık kalacak ölçüde rafine kaya tuzu ve yarım su bardağı sirkeyle karıştırın Tuz eridikten sonra suyu kavanoza doldurun Kereviz daimi ekleyin Kapağını sıkıca kapatın Güneş görmeyen serin bir yerde 2 hafta saklayın

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.