![]() |
Labneli Truff |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Labneli TruffMalzemeler: 100 gr ![]() 4 adet muffin yada 4 çay bardağı ufalanmış kek dilimi (çikolatalı, sade ya da meyva parçalı) 2 çay bardağı pudra şekeri 40 gr (1 çay bardağı) Hindistan cevizi Kaplamak için: 1 küçük kase kakao ya da toz çikolata sos karışımı (isteğe göre fındık, file antep fıstığı, file badem) Yapılışı: 1- Ufaladığınız kekleri derin bir kâseye alın ![]() 2- Keklerin üzerine pudra şekeri, Hindistan cevizi ve labne peynirini ekleyerek yoğurun ![]() 3- Yoğurduğunuz karışımın üzerini streç film ile kapatarak buzdolabında 30 dakika kadar dinlendirin ![]() 4- Dinlendirdiğiniz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın, elinizde yuvarlayın ![]() 5- Geniş bir tabak içine yaydığınız kakao ya da toz çikolata sosu karışımına bulayarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|