![]() |
Kuzu Gerdan Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Gerdan Haşlama6 adet kuzu gerdan 2 adet orta boy kuru soğan 2-3 adet orta boy havuç 4 adet orta boy patates 4-5 yemek kaşığı sıvıyağ 1,5 litre sıcak su Tuz, Karabiber, Kırmızı pul biber Yapılışı: 1- Kuzu gerdanları yıkayıp süzün (bazen kuzunun kılı olabiliyor) ![]() ![]() ![]() 2- Geniş bir tencereye sıvıyağı alın ve kızdırın ![]() ![]() 3- Kızaran gerdanların üzerine soğanı ve suyu ekleyin ![]() ![]() 4- Etler yumuşamaya başlayınca önce havuçları ekleyerek 10 dakika daha pişirinn ![]() 5- Son olarak patatesleri ve baharatı ekleyerek 15 dakika daha haşlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|