Malzemeler: 2 yemek kasigi tereyag veya misirozu yagi2 yemek kasigi un3 yemek kasigi domates salcasi4-5 su bardagi sicak su2/3 su bardagi yogurt1 silme tatli kasigi kuru nane, tuz Yapilisi:[*]Unu yagla birlikte 2-3 dakika kavurun[*]Bir miktar sicak suyu topaklanmamasina dikkat ederek (gerekirse tel cirpici ile karistirin) ilave edin[*]Salcayi ilave edip icinde eritin[*]Kaynamakta olan karisimdan kasik kasik kaseye aldiginiz yogurda ilave ederek karistirin (Boylelikle yogurdu iliklastirip corbaya eklediginizde kesilmesini onlemis olacaksiniz)[*]Corbanin katiligini sicak su ilave ederek arzunuza gore ayarlayin[*]En son kuru nane ve tuzu ekleyip kup kup kizartilmis ekmeklerle servis yapinKüp kizartilmis ekmekler için: [*]Bayat ekmeklerinizi once normal dilimleyip sonra kup seklinde dograyin [*]Tavaya bir kasik kadar tereyag veya zeytinyagi alin Hafif kizinca arzuye gore ince toz kirmizi biber ilave edip ekmekleri atin [*]Karistirarak kizarmasini saglayin Iyice kitir olunca tavadan alin [*](Ocagin altini kapattiktan sonra icinde bekletmeye devam ederseniz ekmeklerinizi tavanin sicagiyla iyice kuruyup kitirlasacaktir) [*]Agzi kapakli bir kap veya kavanoza koyup saklayabilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.