Malzemeler: 3 adet kabak (500gr kadar)1 orta boy sogan1-2 dis sarimsak1 su bardagi yogurt1 yumurta2 silme corba kasigi unnanetuz, karabiber2 yemek kasigi zeytinyagiSicak su
Yapilisi:[*]Kabaklari soyup minik kupler halinde dograyin[*]Sogani ince kup kup dograyip yagla birlikte derince bir tencerede kavurun [*]Kabaklari ekleyip yaklasik 4-5 dakika kadar kavurmaya devam edin Ustunu kapatacak kadar su ilave edip 7-8 dakika pisirin[*]Pistikten sonra mutfak robotundan veya blender'dan gecirin Yogurt yumurta ve unuda bir kasede karistirdiktan sonra blenderi calistirarak karisima ekleyip hepsini birlikte putursuz bir kivam alana kadar robotu calistirin[*]Tekrar corbayi tencereye bosaltin Zevkinize gore koyulugunu ayarlacak sekilde sicak su ilave edip kisik ateste arada karistirarak pisirmeye devam edin[*]Kaynamaya yakin altini kapatip nane, tuz, karabiberi ilave edin 5 dakika dinlendikten sonra servise hazirdir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.