Malzemeler: 1 yemek kaşığı zeytinyağı1 doluca yemek kaşığı salça4 su bardağı kadar tavuk suyuyarım su bardağı arpa veya tel şehriyetuz, karabibersüslemek için (arzuya göre içine konabilir) kıyılmış maydanoz Yapılışı:[*]Zeytinyağında salçayı kavurun İçine 1 tavuk göğsünü veya kemik kısımlarını haşlayarak elde ettiğiniz tavuk suyunu ilave edip kaynamaya alın* [*]Kaynadıktan sonra şehriyeleri ilave edip yumuşayana kadar pişirin[*]Tuz, karabiberini ilave edin Gerekirse kıvamını ayarlamak için kaynar su ilave edin[*]Kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.