![]() |
Susamlı Tavuk, Haşlama Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susamlı Tavuk, Haşlama PilavSUSAMLI TAVUK Malzemeler: -1 adet Tavuk Göğsü -2 adet Yumurta Akı -1 çorba kaşığı Susam -Kızartmak için Mısırözü Yağı -1 çay kaşığı Tuz Yapılışı: Tavuk etlerini uzun şeritler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() HAŞLAMA PİLAV Malzemeler: -1 su bardağı Pirinç -4 su bardağı Su -1 çorba kaşığı Zeytinyağ -1 çorba kaşığı Limon Suyu -1 çay kaşığı Tuz, Yapılışı: Pirinçleri yıkayıp süzün ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|