Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote TarifiMantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) 500 gr Kuşbaşı Et, 300 gr Mantar 2 adet Domates 1 adet Soğan 2 adet Sivri Biber Margarin Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber Hazırlanışı : Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın Suyunu çekene kadar kavurun Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün Mantarları ortadan ikiye bölün Kavrulan etlerin üzerine atın 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin
|
|
|
|