![]() |
Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Tarifi
Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Hazırlanışı
Malzemeler : (4 kişi için) 500 gr Kuşbaşı Et, 300 gr Mantar 2 adet Domates 1 adet Soğan 2 adet Sivri Biber Margarin Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber Hazırlanışı : Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın. Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.