![]() |
Paskalya Çöreği- Paskalya Çöreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paskalya Çöreği- Paskalya Çöreği TarifiPaskalya Çöreği- Paskalya Çöreği Hazırlanışı Malzemeler: Hamur: 1 paket Dr ![]() 125 g yumuşak margarin Yarım çay bardağı toz şeker 1 yumurta 2 çay bardağı ılık süt Üzeri için: 1 yumurta sarısı Hazırlanışı: Hamur: Un ve mayayı karıştırın ![]() ![]() ![]() Süre sonunda hamuru 21 eşit parçaya ayırarak 15 cm boyunda çubuk şeklinde uzatın ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 180°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 20-30 dakika Fırından çıkarınca üzerini kapatın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|