![]() |
Muzlu Pandispanya - Muzlu Pandispanya Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muzlu Pandispanya - Muzlu Pandispanya TarifiMuzlu Pandispanya - Muzlu Pandispanya Tarifi Malzemeler: Pandispanya: 1 poşet Dr ![]() 3 yumurta 7-8 yemek kaşığı su Krema: 1 poşet Dr ![]() 2,5 su bardağı soğuk süt Üzeri için: 4 adet muz 40 g bitter çikolata 2 yemek kaşığı fındık kırığı Hazırlanışı: Pandispanya: Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika Soğutup enlemesine ikiye kesin ![]() ![]() Krema: Muzlu ekspres pudingi 2,5 su bardağı soğuk sütle çırparak hazırlayın ![]() Muz şeklindeki pandispanyaların üzerlerine sürün ![]() ![]() ![]() Çikolatayı benmari usulü eritip muzların üzerinde ince çizgiler halinde gezdirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|