|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, karıştırmalı, pilavı, tarifi |
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı TarifiKarıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi Malzemeler : 1 5 kg bulgur500 gr tereyağı2 kg doğranmış et (kavurma et)100 gr Salça100 gr Pul biber50 gr baharatyeteri kadar tuz Hazırlanışı: Et kavrulur, bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür, biber ve baharat üzerine 1 5 litre su ilave edilir Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır |
|
|
|