ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=167626)

Prof. Dr. Sinsi 06-25-2012 03:22 PM

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi
 
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi

Malzemeler :

1.5 kg. bulgur
500 gr. tereyağı
2 kg. doğranmış et (kavurma et)
100 gr. Salça
100 gr. Pul biber
50 gr. baharat
yeteri kadar tuz

Hazırlanışı: Et kavrulur, bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür, biber ve baharat üzerine 1.5 litre su ilave edilir. Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.